2014-08-16 10:33:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Nem szívesen fedi fel titkait

Napi horoszkóp augusztus 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Meggyűlhet a baja a bürokráciával, és nagyvonalúságában hajlamos lehet feladni a harcot. Ám legyen óvatos, nehogy az odafigyelés hiánya később kedvezőtlen helyzetbe hozza. Ha szerződést köt, feltétlenül olvassa el az apró betűs részeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Fontos tárgyalásokra kerülhet sor a hétvégén, ami végre pontot tesz egy hosszan elhúzódó családi ügy végére. A bölcsességet azonban nem könnyű az okossággal párosítani: valami biztosan csorbát szenved. Ez a politika.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sajnos a nehézségek, amiktől már úgy vélte, vagy egy hónapja megszabadult, újra keserítik napjait. Minél kevesebbet küzd, annál biztosabb lehet a győzelemben. Barátságos mosolya sokakat meghódít. Még ha csak kínjában nevet is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Lelkes és boldog: határtalan jókedvvel vág neki a mai napnak. Az örömre minden oka meg is van, csak pénzzel nemigen bírja a boldogság finanszírozását. Mindig hagyjon otthon egy kis tartalékot, ne vigye minden pénzét magával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Eddig is a „súlyos” egyéniségek közé tartozott, de most aztán végképp megnő személyisége jelentősége. Mindenhol ott van, mindenbe beleszól, egyesek szemében egészen rettegetté lehet. Szép szavakkal azonban sokat javíthat nimbuszán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Minden bajáért nem hibáztathatja a környezetét, habár üzlettársai, főnökei most valóban szorongatják. Egzisztenciális helyzetében pozitív fordulat állhat be hamarosan, csak először is magában kell tisztáznia, mire is vágyik pontosan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Társa szeretetére számíthat, de a támogatásáért mégis meg kell küzdenie. Néha kicsit egyenlőtlennek érzi viszonyukat, bizony az adok-kapok harcban ön könnyen alulmaradhat, túlzott alkalmazkodása miatt. Legyen kicsit akaratosabb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön nem szívesen fedi fel titkait, de arca, mozdulatai, hangja mindent elárulnak hangulatáról az önt ismerőknek. Könnyítsen a lelkén hétvégén, egy közeli barát sokat segíthet önnek a tanácsaival. Különösen pénzügyi jellegű problémákban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Váratlanul beléphet az életébe valaki, valószínűleg külföldi ember. Ha nem kap utána, akár feledhető is lesz e találkozás, de ha barátságos kedvvel fordul felé, akkor hosszú, tartalmas kapcsolatra számíthat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A hétvégét vétek lenne magányosan töltenie, a baráti társaság különösen ma este ígér jó mulatságot. Reggeli kötekedő hangulatát azonban csak a kedvese csillapíthatja sok-sok türelemmel. Ne kiabáljon a gyerekeivel!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Vénusz és a Jupiter együtt lépnek a társkapcsolat házába: hamarosan frigyre léphet, ha még nincs elkötelezve, ha pedig igen, akkor kellemes, boldog napokra számíthat társával. A munkája ugyan rengeteg, de elégedett lehet azzal, amit létrehoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Uralkodó bolygója, a saját jegyében áll, ami nemigen kedvez életerejének. Pihenésre, kikapcsolódásra van szüksége, és ezt csak akkor élvezheti igazán, ha elengedi a gondokat. Ha nyaralni megy, szót se ejtsen a családi bajokról!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: